24 uker (2016)

Et valg for livet.
Et drama om de store spørsmålene i livet.

A happily married woman has a daughter, and is already six months pregnant when she has doubts if she really wants another child, as this might effect her career too much, and wonder if she should choose the option of a late-term abortion.

Drama
Spilletid: 1 t 42 min.

Standup-komikeren Astrid og hennes manager-kjæreste Markus venter barn. I sjette måned finner de ut at det er noe galt med fosteret. Barnet vil kanskje ikke få et fullverdig liv, men fortjener det ikke en sjanse? Astrid må ta sitt livs vanskeligste valg. Og som en person som bokstavelig talt befinner seg i rampelyset vil ikke valget gå upåaktet hen.

24 UKER er et gripende drama om de store, skjebnesvangre dilemmaene man kan støte på i livet. På elegant vis flettes en dramatisk situasjon inn i en varm og engasjerende film som portretterer livets kontraster og uforutsigbarhet.

Filmen vant publikumsprosjektet Scope100 i Norge, der 100 filmentusiaster stemte den frem til kinodistribusjon i konkurranse med seks andre europeiske filmer. 24 UKER var med i hovedkonkurransen ved filmfestivalen i Berlin i 2016. Regissør Anne Zohra Berrached er et av Tysklands store nye filmhåp.

Trailer

 

Høyoppløselige bilder

DVD FRONT

DVD PACK

        VOD

<< Tilbake