Warning: Creating default object from empty value in /storage/content/83/1008083/starmedia.no/public_html/dev/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84 SME Star Media Entertainment » A perfect day

This image gallery requires Flash

To view this gallery, JavaScript must be enabled, and you need the latest version of the Adobe Flash Player.

Download the free Flash Player now!

A perfect day (2015)

«MESTERLIG» – FILMMAGASINET

Drama
Spilletid: 1 t 46 min.

Lokalbefolkningen forsøker å ta hverdagen tilbake, men jordene og veiene er underminerte og brønnene forgiftet. I dette kaoset møter vi en gjeng hjelpearbeidere. “Aid Across Borders” har som viktigste oppgave å rense brønner slik at befolkningen får rent drikkevann. Det er enklere sagt enn gjort når alle mistenkeliggjør alt, FN forlanger at boka skal følges til minste detalj og lokalbefolkningen forsøker å tjene en slant der de ser en mulighet for det.

En absurd komedie om noe som egentlig ikke er til å spøke med. Krigen i Bosnia går mot slutten. Landet ligger i ruiner og gode naboer har blitt bitre fiender. FN-soldater prøver å holde ro og orden, men det murrer fortsatt under overflaten. Gammelt hat har fått ny næring.

A PERFECT DAY klarer å være både morsom og dypt grusom på én gang. I rollene briljerer et stjernelag med Tim Robbins (Shawshank Redemption, Mystic River), Benicio del Toro (Traffic, 21 Grams) og Olga Kurylenko (Quantum of Solace) i spissen.

Trailer

 

Høyoppløselige bilder

DVD FRONT

DVD PACK

           

<< Tilbake