This image gallery requires Flash

To view this gallery, JavaScript must be enabled, and you need the latest version of the Adobe Flash Player.

Download the free Flash Player now!

En magisk sommer (2007)

En magisk sommer er en kjærlig og varm historie fra en polsk småby. En vakkert fotografert film, hvor hver eneste karakter er til å bli glad i. På mange måter minner den om Lasse Hallströms uforglemmelige Mitt liv som hund.

Drama
Spilletid: 111 min

En magisk sommerDet er sommerferie. Stefek bor med sin mor og søster i en liten by i Polen. Faren hans forsvant for mange år siden. Alt Stefek har å huske ham fra, er et krøllete fotografi som han alltid har med seg. En dag bestemmer Stefek seg for at en mann han ser på jernbanestasjonen hver morgen er faren hans. Hver dag håper Stefek at faren skal kjenne ham igjen. Når det ikke skjer, bestemmer han seg for å utfordre skjebnen med noen triks.

På DVDen finner vi også kortfilmen Varde, en mørk oppvekstskildring der vi følger hovedpersonen Johan på 11 år som havner i et moralsk dilemma etter å ha satt i gang en tilsynelatende uskyldig narrestrek. Historien opererer på et psykologisk plan i brytningstiden mellom barn og voksen. Flotte prestasjoner av barneskuespillerne og stemningsfulle bilder fra et iskaldt vinterlandskap: Varde er en gripende film om oppvekst. Hanne Larsens Varde vant Amanda for beste kortfilm i 2008.

Trailer

 

Høyoppløselige bilder

DVD FRONT

DVD PACK

           

<< Tilbake