Warning: Creating default object from empty value in /storage/content/83/1008083/starmedia.no/public_html/dev/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84 SME Star Media Entertainment » Everyman’s War

This image gallery requires Flash

To view this gallery, JavaScript must be enabled, and you need the latest version of the Adobe Flash Player.

Download the free Flash Player now!

Everyman’s War (2010)

I denne actionmettede kjærlighetshistorien fra den andre verdenskrig ser vi nykommerne Cole Carson and Lauren Bair i hovedrollene som den motvillige helten fra småbyamerika og kjæresten som venter hjemme.

Krigsfilm
Spilletid: 105 min

I 1941 la den 19 år gamle Don Smith alt bak seg … hjem og familie, håp og drømmer – og kjæresten … for å tjene landet sitt under den andre verdenskrig. Reisen fører denne motstrebende helten fra en småby i Oregon til Normandies strender, og til det beryktede slaget om Bulge. Smith kjemper for å beholde menneskeligheten gjennom krigens grusomheter. Men et brev han har skrevet til kjæresten der hjemme, som han stadig venter på å få sendt, holder liv i håpet.

Regissør Thad Smith forteller her historien om sin far, og hans rolle i The Battle of Bulge, også kjent som Ardenner-offensiven. 600.000 amerikanske soldater var med i slaget som skulle koste 81.000 amerikanske og 100.000 tyske soldater livet.

Trailer

 

Høyoppløselige bilder

DVD FRONT

DVD PACK

           

<< Tilbake