The Expendables (2010)

Sylvester Stallones The Expendables – den største actionfilmen noensinne med en rolleliste verden aldri har sett maken til!

Action
Spilletid: 103 min

Barney Ross (Sylvester Stallone) er en mann som ikke har noe å tape. Han er den fryktløse og følelseskalde lederen og strategen bak The Expendables, den sammensveisede gjengen av menn på kanten av stupet. Det eneste han føler seg knyttet til er pickupen, sjøflyet og dette laget av lojale moderne krigere. Han er en ekte kyniker som beskriver sin jobb som å fjerne vanskelige flekker.

The Expendables er en hardtslående action/thriller om en gruppe leiesoldater som får i oppdrag for å infiltrere et søramerikansk land og styrte en hensynsløs diktator. Men når oppdraget er i gang, begynner mennene å innse at ikke alt er som det ser ut, og de befinner seg snart i et livsfarlig nett av bedrageri og forræderi. Med oppdraget avbrutt og uskyldige liv i fare, møter de en enda større utfordring; en som truer med å tilintetgjøre The Expendables.

Ikke bare ser vi Stallone, Willis og Schwarzenegger for første gang i samme film. Med på laget er også Mickey Rourke (The Wrestler), kickboxing-eksperten Jason Statham (The Transporter), Wushu-eksperten Jet Li (Warlords), det svenske muskelberget Dolph Lundgren (Rocky IV), tidligere NFL-stjerne Terry Crews (Gamer), tidligere tungvektsmester i Ultimate Fighting, UFC, Randy Couture samt wrestler-legenden ‘Stunning’ Steve Austin!

Trailer

 

Høyoppløselige bilder

DVD FRONT

DVD PACK

BD FRONT

BD PACK

       

<< Tilbake