Warning: Creating default object from empty value in /storage/content/83/1008083/starmedia.no/public_html/dev/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84 SME Star Media Entertainment » Fortellingen om Prinsesse Kaguya

This image gallery requires Flash

To view this gallery, JavaScript must be enabled, and you need the latest version of the Adobe Flash Player.

Download the free Flash Player now!

Fortellingen om Prinsesse Kaguya (2013)

OSCAR®-NOMINERT BESTE HELAFTENS ANIMASJONSFILM!

Animasjon Asiatisk Eventyr
Spilletid: 2 t 17 min

Okina er en gammel bonde som en dag finner en bitteliten jente på størrelse med en finger inne i en lysende bambusstamme. Han tar jenta med hjem til kona Ouna. De bestemmer seg for å ta vare på og oppdra henne som en prinsesse. Med kjærligheten fra sine foreldre er hun plutselig er hun blitt forvandlet en nydelig ung kvinne.

En fortryllende animasjonsperle basert på et av Japans eldste eventyr. Som eventyr flest er historien engasjerende og enkel på overflaten, men har også en dypere moral. Likevel handler den først og fremst om en liten jente i søken etter sin egen identitet. Animasjonen er nydelig og særegen og gjør dette til en visuell fryd for store og små. Bildene er håndtegnet og håndmalte, og flyter som en elv av delikate, detaljerte akvareller. Filmen er laget av en av animasjonsfilmens store mestere Isao Takahata.

Trailer

 

Høyoppløselige bilder

DVD FRONT

DVD PACK

BD FRONT

BD PACK

       

<< Tilbake