Warning: Creating default object from empty value in /storage/content/83/1008083/starmedia.no/public_html/dev/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84 SME Star Media Entertainment » Fortiden

This image gallery requires Flash

To view this gallery, JavaScript must be enabled, and you need the latest version of the Adobe Flash Player.

Download the free Flash Player now!

Fortiden (2013)

Fra regissøren av Oscar-vinneren Nader og Simin – Et brudd.

Drama
Spilletid: 2 t 10 m

Den iranske regissøren Asghar Farhadi gjorde stor suksess med det intense skilsmissedramaet NADER OG SIMIN – ET BRUDD for tre år siden. Den vant Oscar for beste fremmedspråklige film og ble en kinosuksess i Norge.

I FORTIDEN er handlingen lagt til Paris, og nok en gang er det et samlivsbrudd som er rammen for historien. Ahmad kommer tilbake til Paris fra Teheran for å sluttføre skilsmissen med Marie. De har vært separert i fire år og Marie har innledet et forhold til Samir, noe Maries tenåringsdatter Lucie liker svært dårlig. Ahmed erfarer fort at det er ondt blod mellom familiemedlemmene og prøver å nøste opp trådene bak konflikten. Gradvis blir hemmelighetene avslørt.

Asghar Farhadis mesterstykke er å lage gripende drama om vanlige mennesker i gjenkjennelige og troverdige situasjoner. FORTIDEN er intet unntak og igjen har han blitt sammenlignet med Henrik Ibsen. Bérénice Bejo i rollen som Marie ble fortjent kåret til beste skuespiller på filmfestivalen i Cannes.

Trailer

 

Høyoppløselige bilder

DVD FRONT

DVD PACK

           

<< Tilbake