Warning: Creating default object from empty value in /storage/content/83/1008083/starmedia.no/public_html/dev/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84 SME Star Media Entertainment » Leviatan

This image gallery requires Flash

To view this gallery, JavaScript must be enabled, and you need the latest version of the Adobe Flash Player.

Download the free Flash Player now!

Leviatan (2014)

Vinner av Golden Globe for beste fremmedspråklige film. Nominert til Oscar for beste fremmedspråklige film.

Drama
Spilletid: 2 t 21 min

Kolia lever et enkelt og tilbaketrukket liv i en liten by ute ved Barentshavet. Han bor sammen med en ung kone, som arbeider på fiskefabrikken, og en trassig tenåring fra et tidligere ekteskap.Kolia eier ikke mye, men han har en nydelig villa med flott utsikt over havet. Det er et deilig sted. Det synes også borgermesteren. Han har lagt sin elsk på eiendommen til Kolia og forsøker etter hvert med alle midler å få kloa i den.

LEVIATAN er et mesterverk fra dagens Russland. Den forteller smart og opprørende om korrupsjon og maktmisbruk i et av våre nærmeste naboland. LEVIATAN er Andrey Zvyagintsevs fjerde spillefilm og følger opp TILBAKE (2003), FORVIST (2007) og ELENA (2011) på en mesterlig måte. Ingen andre regissører tar pulsen på Russland som ham. Zvyagintsev ble hedret med manusprisen under filmfestivalen i Cannes.

Trailer

 

Høyoppløselige bilder

DVD FRONT

DVD PACK

           

<< Tilbake