This image gallery requires Flash

To view this gallery, JavaScript must be enabled, and you need the latest version of the Adobe Flash Player.

Download the free Flash Player now!

Life’s Too Short (2011)

Et must for alle som likte The Office og Extras!

Komedie TV-serier
Spilletid: 3 t 20 min

Handlingen i serien dreier seg rundt den kortvokste Warwick Davis og hans daglige liv hvor vi også får ta del i mange av frustrasjonene han står overfor.

Ricky Gervais og Stephen Merchant er seg selv i serien, og blant de faste skuespillerne ser vi Rosamund Hanson (This is England), Steve Brody (This is England 86 + 88), Shaun Williamson (Extras) og den britiske komikeren Jo Enright.

Hovedrolleinnehaver Warwick Davis, kjent bl.a. fra Harry Potter, Willow og Leprechaun, spiller seg selv. I gjesteroller, også som seg selv, treffer vi en lang rekke kjendiser, bl.a. Steve Carell, Johnny Depp, Sting, Liam Neeson og Helena Bonham-Carter. Serien er produsert av HBO (USA) og BBC (UK).

Ricky Gervais’ mockumentary Life’s too short, er sentrert rundt den kortvokste Warwick Davis og hans kamp for å overleve som skuespiller. Gervais og Merchant følger den selvopptatte Davis på jakt etter roller. Davis driver også ‘Dwarfs for Hire’, et agentbyrå uten klienter. En rekke kjendiser stikker innom serien, som er et must for alle som likte ‘The Office’ og ‘Extras’.

Trailer

 

Høyoppløselige bilder

DVD FRONT

DVD PACK

BD FRONT

BD PACK

       

<< Tilbake