Riddick (2013)

Rule the dark.

Action Sci-Fi
Spilletid: 1 t 56 min

Forrådt av sin egen art har den beryktede Riddick blitt etterlatt for å dø på en tilsynelatende øde planet. Men det går ikke lang tid før han kjemper for livet mot utenomjordiske skapninger som er mer dødelige enn de menneskelige truslene han tidligere har møtt. Hans eneste måte å komme seg av planeten er å tilkalle dusørjegere som ønsker å cashe inn pengene som er lovet for hodet hans. Altfor sent forstår de at Riddick bruker dem som brikker i sitt eget spill om hevn. Hans overliggende plan er nemlig å returnere til sin hjemplanet Furya og å redde den fra ødeleggelse.

Storslått science fiction/action med Vin Diesel i dette tredje avsnittet i den populære serien om den lovløse Riddick. Oppfølgeren til «Pitch Black» og «Chronicles of Riddick».

Regien er ved David Twohy, som også sto bak de to første Riddick-filmene. I andre roller ser vi: Katee Sackhoff («Battlestar Galactica»), Karl Urban («Star Trek») og Bokeem Woodbine («City of Angels»).

Ekstramateriale DVD: Vin’s Riddick (8m 28s), Meet the Mercs (10m17 s), Riddick: Blindsided (5m 15s)
Ekstramateriale BD: Riddickian Tech (10m 13s), Vin’s Riddick (8m 50s), Meet the Mercs (10m 44s), The World of Riddick (10m 50s), Riddick: Blindsided (5m 29s)

Trailer

 

Høyoppløselige bilder

DVD FRONT

DVD PACK

BD FRONT

BD PACK

       

<< Tilbake