Scary Movie 5 (2013)

Evil is coming. Bring protection.

Grøsser Komedie
Spilletid: 1 t 43 min

Siste film ut i Scary Movie-serien gjøner i kjent stil med kinosuksesser som Paranormal Activity, Mama, Sinister, The Evil Dead, Inception, Black Swan. Som vanlig møter også mer eller mindre kjente skuespillere og stjerner i de forskjellige rollene, bl.a Ashley Tisdale, Charlie Sheen, Lindsay Lohan, Snoop Dogg, Simon Rex, Katt Williams, Molly Shannon, Terry Crews, Shad Moss aka Bow Wow, Kate Walsh, Heather Locklear, Mac Miller og Mike Tyson.

Et lykkelig ektepar, Dan og Jody, henter hjem Dans nieser som har levd alene i villmarken i tre år. Like etter familieforøkelsen opplever de overnaturlige hendelser i hjemmet på natten. Jody får endelig en rolle i en oppsetning av Svanesjøen, men en konkurrent skaper uhyggelig stemning. Dan har en blomstrende karriere med sin forskning på sjimpanser, men disse blir snart i smarteste laget. Og nå begynner paret å mistenke at de blir forfulgt av det skumle spøkelset av barnas “Mama”. Sammen med råd fra sertifiserte eksperter og ved hjelp av en rekke kameraer, forsøker de å beskytte sin nye familie.

Scary Movie 5 er regissert av Malcolm Lee som har jobbet side om side med den legendariske komedieregissøren David Zucker (Mannen med den nakne pistol-serien). Zucker skrev og regisserte Scary Movie 3 og 4 og har også co-skrevet og produsert Scary Movie 5. Scary Movie-serien har spilt inn over $ 800 millioner på verdensbasis.

Trailer

 

Høyoppløselige bilder

DVD FRONT

DVD PACK

BD FRONT

BD PACK

       

<< Tilbake