Warning: Creating default object from empty value in /storage/content/83/1008083/starmedia.no/public_html/dev/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84 SME Star Media Entertainment » Stem nei

This image gallery requires Flash

To view this gallery, JavaScript must be enabled, and you need the latest version of the Adobe Flash Player.

Download the free Flash Player now!

Stem nei (2012)

Kan man felle et diktatur på samme måte som man selger brus og joggesko?

Drama
Spilletid: 2 t

Etter internasjonalt press går diktator Augusto Pinochet med på å avholde en folkeavstemning. Skal han bli sittende? Ja eller nei? Den unge, fremgangsrike reklamemannen René skal lage kampanjen for nei-sida.Ved hjelp av plakater, klistremerker og reklamefilmer på tv forsøker René og hans kolleger å påvirke det chilenske folk til å takke nei til flere år med Pinochet. Kan man felle et diktatur på samme måte som man selger brus og joggesko?

Stem nei er basert på virkelige hendelser, og for å fange tidskoloritten har regissør Pablo Larraín valgt å bruke en type tv-kamera som var vanlig på 1980-tallet. Overgangen mellom de dramatiserte sekvensene og arkivmaterialet blir dermed nærmest sømløs. Det som var opptakten til et viktig øyeblikk i chilensk historie får derfor et svært realistisk preg. Stem nei er nominert til Oscar® for Beste fremmedspråklige film. Den forteller om opptakten til et viktig øyeblikk i landets historie på skarpt, rørende og morsomt vis.

Trailer

 

Høyoppløselige bilder

DVD FRONT

DVD PACK

           

<< Tilbake