The Host (2013)

Verden har aldri vært mer perfekt. Men det er ikke lenger vår Verden.

Sci-Fi Thriller
Spilletid: 2 t 5 min

The Host, basert på den bestselgende romanen av Twilight Saga-forfatteren Stephenie Meyer, tar oss inn i en nær fremtid hvor planeten Jorden har blitt tatt over av fredelige romvesener, kalt ‘Sjeler’, som tar bolig i menneskenes kropp.

Oscar®nominerte Saoirse Ronan spiller rollen som Melanie. Sammen med resten av en liten gruppe gjenværende mennesker kjemper hun en desperat kamp for å stå imot vesenene, redde seg selv og de hun elsker.

The Host er en historie om kjærlighet og kamp for overlevelse i en futuristisk verden hvor menneskehetens skjebne står på spill.

Jorden har blitt tatt over av fredelige aliens, kjent som ‘Sjeler’. De aller fleste menneskene har blitt ofre for Sjelene. Deres sinn og tanker har blitt overtatt, men kroppene er intakte. Melanie (Saoirse Ronan) er medlem av en liten gruppe mennesker som gjør motstand mot de fremmede vesenene. Sammen med bl.a kjæresten Jared (Max Irons), hennes 11 år gamle bror, Jamie og onkelen Jeb (William Hurt) utgjør de en liten gruppe flyktninger som gjemmer seg for jordens nye herskere.

Melanie blir tatt til fange av en av deres ledere The Seeker (Diane Kruger) og en sjel som heter Wanderer blir implantert i kroppen hennes. Wanderer er advart om utfordringene ved å leve inni et menneske. Vertskroppens følelser, lidenskap og de gamle minnene kan være så sterke at kroppen hun inntar nekter å overgi seg og gi fra seg besittelsen av sinnet.

The Seeker presser Wanderer til å trekke ut informasjon fra Melanies minner for å finne ut hvor resten av de gjenlevende menneskelige flyktningene gjemmer seg. Men Melanies sterke vilje overbeviser Wanderer til å bli hennes forbundsfelle, og de legger ut på en farlig jakt for å redde jordens overlevende mennesker.

The Host er skrevet og regissert av Andrew Niccol (Gattaca, Lord of War, In Time).
Medvirkende: Saoirse Ronan (Hanna, The Lovely Bones, Atonement), Max Irons (Red Riding Hood, Dorian Gray), Jake Abel (Percy Jackson And The Olympians: The Lightening Thief, I Am Number Four, The Lovely Bones), Diane Kruger (Inglourious Basterds, National Treasure, Unknown), William Hurt (Into The Wild, A History Of Violence, The Incredible Hulk), Chandler Canterbury (Knowing, Repo Men, The Curious Case of Benjamin Button), Frances Fisher (Titanic) og Boyd Holbrook (Milk, The Big C).

Boken Verten er Stephenie Meyers etterlengtede oppfølger til de populære og kritikerroste Twilight-bøkene, som ble til en rekke storfilmer og spilte inn over $ 2,5 milliarder på verdensbasis. The Host lå som nummer 1 på The New York Times bestselgerliste i 26 uker, og fortsetter å være et internasjonalt fenomen.

Trailer

 

Høyoppløselige bilder

DVD FRONT

DVD PACK

BD FRONT

BD PACK

       

<< Tilbake