This image gallery requires Flash

To view this gallery, JavaScript must be enabled, and you need the latest version of the Adobe Flash Player.

Download the free Flash Player now!

Tomme tønner (2010)

Norsk gangsterkomedie fra produsentene bak Død snø.

Action
Spilletid: 87 min

Endelig går det veien for gutta. Dansken har gitt dem en enkel jobb og de er på vei opp. Men på mirakuløst vis går alt til helvete, og før de vet ordet av det skylder de kongen av Oslos underverden en halv million. Det er ikke bra. Ikke i det hele tatt …

Ali, Nico og Bobby har endelig alt på stell. Dansken har gitt de et oppdrag som ikke kan gå galt, og de er dermed på vei opp i systemet. For hvor vanskelig kan det vel egentlig være å stjæle en utstoppa falk? Vanskeligere enn først antatt skal det vise seg.

Før de vet ordet av det er den døde falken borte, og de skylder kongen av Oslos underverden en halv million kroner. Det er en halv million mer enn Ali, Nico og Bobby har – og dermed et problem. Et stort problem.

Men løsningen er nærmere enn antatt. Nico har nemlig en slektning som har gjort det stort på hjemmeproduksjon av sprit, og han er ikke helt uvillig til å inngå et samarbeid. Alt de trenger skaffe er 400 kg sukker, så er de i gang.

Har du noen gang prøvd å kjøpe 400 kg sukker? Det er ikke mulig det. Enten tar det jævlig lang tid – for du må innom en hel haug med butikker å kjøpe én og én pose – ellers må du knabbe en lastebil full av det …

Det siste virker som den letteste løsningen …

Trailer

 

Høyoppløselige bilder

DVD FRONT

DVD PACK

BD FRONT

BD PACK

       

<< Tilbake