This image gallery requires Flash

To view this gallery, JavaScript must be enabled, and you need the latest version of the Adobe Flash Player.

Download the free Flash Player now!

Tyrannosaur (2011)

No dinos. Just monsters.

Drama
Spilletid: 1 t 31 min

Joseph beveger seg mot avgrunnen, destruktivt og selvmedlidende. Han er en pest og en plage for alt og alle. En dag ramler Joseph innom veldedighetsbutikken til vestkantfruen Hannah. Hun viser ham ømhet, men blir møtt med spott. Likevel tennes det en gnist mellom dem. Hannah har også sine sår på sjelen. Hjemme venter det en alt annet enn kjærlig ektemann. Joseph og Hannah er to skakkjørte mennesker som sammen prøver å tenne håpet, og finne en vei ut av elendigheten.

I rollen som Joseph finner vi Peter Mullan (War Horse), en av britenes beste karakterskuespillere. Olivia Colman (Jernkvinnen), som er mest kjent for roller i komiserier, matcher Mullans fremragende spill med sin tolkning av Hannah. Regien er ved en annen skuespiller, Paddy Considine. Han er blant annet kjent fra flere av filmene til Shane Meadows og gjør her sin debut som regissør.

Vi har de siste årene sett mange vidunderlige britiske sosialrealistiske, men poetiske filmer på norske kinoer. This is England og Fish Tank kan nevnes, men særlig Another Year av Mike Leigh smeltet norske kinohjerter i fjor. Tyrannosaur er langt på vei en film i samme gate, men med en langt mørkere klangbunn.

Trailer

 

Høyoppløselige bilder

DVD FRONT

DVD PACK

           

<< Tilbake