This image gallery requires Flash

To view this gallery, JavaScript must be enabled, and you need the latest version of the Adobe Flash Player.

Download the free Flash Player now!

Ulvehunden (2018)

Norway: Medietilsynet (6) 15.10.18 EST – 22.10.18 VOD Ulvehunden er en eventyrlig fortelling som utforsker forholdet mellom mennesker, natur og dyreriket. Satt til 1890 under gullrushet i Klondike møter vi Hvittann, en ulvehund som opplever både det beste og verste av menneskeheten. Etter å ha blitt skadet og forlatt etter en hundekamp får vi se livet hans [...]

Animasjon Barnefilm
Spilletid: 1 t 25 min.

Norway: Medietilsynet (6) 15.10.18 EST – 22.10.18 VOD Ulvehunden er en eventyrlig fortelling som utforsker forholdet mellom mennesker, natur og dyreriket. Satt til 1890 under gullrushet i Klondike møter vi Hvittann, en ulvehund som opplever både det beste og verste av menneskeheten. Etter å ha blitt skadet og forlatt etter en hundekamp får vi se livet hans utspille seg fra liten valp i det fri sammen med hans mor, og reisen som etterhvert vil føre ham til de ulovlige hundekampsarenaene i Fort Yukon. Mens han blir frisk fra sine skader utvikler Hvittann et vennskap med to mennesker som behandler ham med vennlighet og respekt.

Sweden: SM-SA (7) 19.11.18 EST – 26.11.18 VOD Varghunden – Historien börjar med att Vittand är skadad och övergiven efter ett hundslagsmål. Men därefter får vi veta hur äventyret började, och vi får följa hans liv innan och hur det utvecklats sig från sina dagar som nyfiken valp i det vilda med sin mamma till äventyret som leder honom till hålan Fort Yukon. När Vittand återhämtar sig från sina skador så utvecklar han en fin vänskap med två människor som behandlar honom med värme och respekt. 

Trailer

 

Høyoppløselige bilder

DVD FRONT

DVD PACK

        VOD

<< Tilbake